Dierentolk

Een dierentolk legt op een telepathische, 
intuïtieve manier contact met een dier.
Met beelden en emoties kan de dierentolk
met het dier communiceren.

Praten met dieren???

Ja, ik ‘praat’ met dieren door me op een dier af te stemmen. Dit doe ik met behulp van foto’s, op een telepatische en intuïtieve manier.

Als ik contact heb gemaakt kan het ‘gesprek’ beginnen. Meestal krijg ik dan meteen van alles door in beelden, gevoelens en woorden. Soms voel ik pijn of ongemak van het dier in mijn eigen lichaam. In de ruim 12 jaar ervaring heb ik geleerd dat het dier me vaak niet alleen zijn of haar ‘probleem’ laat zien, maar ook dat van zijn of haar baasje. Dat kán best confronterend zijn, maar ook heel verhelderend. 

Eigenlijk is het een groot cadeau dat het dier zijn of haar baasje blijkbaar zó goed aanvoelt, dat hij dat op deze manier kan laten zien. Hij probeert op deze manier niet alleen zichzelf, maar ook zijn of haar baasje te helpen.

Het kan gebeuren dat een dier contact weigert, of dat het heel weinig kwijt wil. Soms moet ik het meerdere keren proberen voordat het er voor open staat. Ik kan het nergens toe dwingen….                  

Wanneer u me inschakelt voor een natuurgeneeskundig consult, dan vraag ik altijd of u me van te voren een foto van uw dier wilt mailen (of sturen). Dan kan ik me alvast wat op hem of haar afstemmen. 

Natuurlijk is alleen een ‘gesprekje’ met uw dier ook mogelijk – stuur me hierover gerust een mailtje 


Pijltjes

terug naar boven